donderdag, april 18, 2024
DownloadsLettermandala'sTaal/lezen

Lettermandala – VLL kern 5


En zo is het alweer bijna december en zijn we alweer toe aan Lettermandala – VLL kern 5. Wat een succes zijn deze mandala’s voor zowel Veilig leren lezen als de mandala’s voor Lijn 3. Ik krijg allemaal leuke berichten over kinderen die heerlijk aan het kleuren zijn in de boekjes en dat ze vol trots mee naar huis gaan. Reden te meer om voor alle kernen leuke mandala’s te blijven maken.

Lettermandala – VLL kern 5

De nieuwe letters in kern 5 zijn: eu, ie, l, ou en uu.  Dit zijn best wel lastige letters in deze kern. Vooral de eu, de ie en de ou. zijn erg lastig. Het is daarom goed dat deze elke dag herhaalt worden. Daarvoor kun je de lettermandala’s natuurlijk ook heel goed inzetten.
Misschien heb je de ie ook al  aangeboden, omdat deze natuurlijk in Piet zit. En deze naam komt natuurlijk wel heel vaak voorbij in de Sinterklaasperiode.

Lettermandala - VLL kern 5

Een voorleestip bij deze kern is het boekje Regels, regels en nog eens regels. Jan en Noor op zee is heel leuk om samen te lezen.

Voor alle kernen

We gaan voor alle kernen van de methode Veilig Leren Lezen deze lettermandala’s te maken.  Je kunt ze ook vinden op mijn Yurlspagina, zodat de mandala’s mooi overzichtelijk bij elkaar staan. Op deze pagina zijn nog veel meer leuke links naar de materialen op mijn website te vinden.

Ga hier rechtstreeks naar de vorige mandala’s:
Lettermandala VLL kern start
Lettermandala VLL kern 1

Lettermandala VLL kern 2
Lettermandala VLL kern 3

Lettermandala VLL kern 4 

Het bestand

Lettermandala – VLL – Kern 5
Lettermandala – VLL – Kern 5
Delen op social media of per email :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.