vrijdag, juni 21, 2024

Keuzekastopdrachten


Keuzekastopdrachten voor meerdere groepen.

 

Op deze pagina staan de keuzekastopdrachten en downloads die ik maak voor de keuzekast bij ons op school. De keuzeopdrachten zijn allemaal op basis van de meervoudige intelligenties. Meer hierover kun je vinden in mijn artikel over de keuzekast.
Bij de opdrachten is er soms een kaart die met daarop de opdracht te gebruiken is en moet zelf het materiaal erbij gezocht worden of is er materiaal bij de donload inbegrepen en mist er een opdrachtkaart die je dan eventueel zelf moet maken.

De opdrachten.

Bij het maken van de keuze-opdrachten heb ik gekeken naar de doelen per thema. Hier probeer ik zoveel mogelijk op aan te sluiten. Keuze-opdrachten zijn dus niet alleen maar om tijd te vullen voor kinderen die op tijd klaar zijn met hun werk. Het is juist de bedoeling dat alle kinderen sowieso verplicht 2 keer uit de keuzekast werken en dit ook plannen op hun weektaak.

Klik op het plaatje van de intelligentie om naar de opdrachten te gaan.

Woordknap

Getalknap

 

Natuurknap

 

Beeldknap

 

Muziekknap

 

Beweegknap

 

Samenknap

 

Zelfknap

Digiknap


Iedereen is vrij om deze opdrachtkaarten te gebruiken. Ik zou het leuk vinden om eens te horen hoe het bevalt. Misschien kan ik nog iets verbeteren of heb je ideeën. Dan hoor ik dit graag! Laat gerust een reactie achter of vul het contactformulier in.


Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Volg ons :

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Pinterest