Over mij

Over mij:

Sinds ik in 2016 begonnen ben met mijn blog is er al heel veel veranderd. Ik begon met boekreviews en artikelen over lezen. Inmiddels is mijn blog heel breed geworden en schrijf ik over van alles en nog wat over onderwijs.

Mijn naam is Marjan, ik ben 49 jaar. Getrouwd met Erik en samen hebben we een zoon van 21 jaar.

Ik sta al bijna vijfentwintig jaar voor de klas en doe dit met veel plezier. Op dit moment geef ik les aan groep5/6, maar heb ook jaren groep 7 en 8 gedaan.

Tijdens deze jaren ben ik mij steeds meer gaan richten op het lezen en leesonderwijs. Ik heb een cursus leescoördinator gevolgd en voor mijzelf er een speerpunt van gemaakt om kinderen enthousiast te maken en te houden om te lezen. De liefde voor het (kinder)boek vind ik erg belangrijk. Veel lezen en voorlezen hoort daarbij.

 

Waarom mijn blog

Ik schrijf artikelen over van alles wat met het onderwijs te maken heeft. Ik schrijf ook regelmatig gastblogs op andere sites. Schrijf recensies van de nieuwste boeken, van prentenboeken tot Young Adult en gelukkig krijg ik regelmatig recensie-exemplaren van uitgevers.

Mijn artikelen baseer ik op studies en eigen ervaringen. Ook haal ik veel informatie van Pinterest. Hier kun je zeker op engelstalige blogs heel veel informatie vinden. Ik gebruik die informatie in combinatie met mijn eigen onderwijspraktijk.

Erg trots ben ik op mijn artikelen over de keuzekast en mijn pagina met keuzekastopdrachten. Hier mag vrij gebruik van worden gemaakt.

Heb je een idee voor een onderwerp op mijn blog, wil je een gastblog schrijven of heb je een ander idee, kun je altijd contact met mij opnemen via het contactformulier of mij rechtstreeks mailen via: info@vanjufmarjan.nl. We kunnen dan kijken wat de mogelijkheden zijn. Ik sta altijd open voor samenwerking.

 

%d bloggers liken dit: