donderdag, april 18, 2024
DownloadsLettermandala'sTaal/lezen

Lettermandala – VLL kern 4


Het is weer tijd voor de volgende lettermandala’s, namelijk lettermandala – VLL kern 4. Deze zijn zo leuk om te maken, en het is ook erg leuk om te horen dat ze heel veel worden gebruikt. Ik krijg regelmatig via het contactformulier berichtjes: Wanneer komen de nieuwe lettermandala’s? Maar wees gerust, ze komen er voor alle kernen.

Welke letters in kern 4

De nieuwe letters in kern 4 zijn: w, o, a, u, j. In de vorige kern hebben de kinderen al kunnen oefenen met woorden lezen zoals ‘spaar’ en ‘vrij’. Het is niet erg als de kinderen dit nog lastig vinden, want deze woorden horen nog niet tot de basisstof. Wel kunnen de kinderen nu al stam +t lezen: zoals ‘vaart’ en ‘rent’, maar nog niet ‘rijdt’ of ‘wordt’.

Lettermandala - VLL kern 4

Om weer lekker met de nieuw geleerde letters aan de slag te gaan vind je hier weer de lettermandala’s van deze letters in het bestand dat je hieronder kunt downloaden!

Voor alle kernen

We gaan voor alle kernen van de methode Veilig Leren Lezen deze lettermandala’s te maken.  Je kunt ze ook vinden op mijn Yurlspagina, zodat de mandala’s mooi overzichtelijk bij elkaar staan. Op deze pagina zijn nog veel meer leuke links naar de materialen op mijn website te vinden.

Ga hier rechtstreeks naar de vorige mandala’s:
Lettermandala VLL kern start
Lettermandala VLL kern 1

Lettermandala VLL kern 2
Lettermandala VLL kern 3

Het bestand

Lettermandala – VLL – Kern 4
Lettermandala – VLL – Kern 4

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

Delen op social media of per email :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.