vrijdag, april 19, 2024
DownloadsLettermandala'sTaal/lezen

Lettermandala – VLL kern 2


Na het succes van Lettermandala – VLL kern start  en kern 1 is er nu natuurlijk ook een Lettermandala voor kern 2 met de letters die in deze kern zijn aangeleerd. In het artikel de lettermandala’s in kern start kun je lezen wat  je zoal kunt doen met deze lettermandala’s.

Lettermandala – VLL kern 2

In kern 2 van de methode Veilig leren lezen worden de letters b, ee, n, oo en t  aangeleerd. Samen met de letter uit de vorige kernen kunnen de kinderen nu dus al aardig wat letters waarmee woorden kunnen worden gevormd. Er wordt veel geoefend met leesrijen en hakken en plakken en ook zingend lezen. En kinderen zijn zo supertrots dat ze dit al kunnen.
Hoe leuk is het dan om na elke kern zo’n leuk lettermandalaboekje mee naar huis te krijgen om thuis te laten zien welke letters je al kent.

Zo zijn ouders ook weer steeds op de hoogte van wat er aan bod is geweest.

Voor alle kernen

Het is de bedoeling om voor alle kernen van de methode Veilig Leren Lezen deze lettermandala’s te maken.  Ik plaats de links ook op mijn Yurlspagina, zodat de mandala’s mooi overzichtelijk bij elkaar staan. Op deze pagina zijn nog veel meer leuke links naar de materialen op mijn website te vinden.

Lettermandala - VLL kern 2

Het bestand

Lettermandala – VLL – Kern 2
Lettermandala – VLL – Kern 2

ModeMode

Delen op social media of per email :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons :

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Pinterest