dinsdag, juli 16, 2024
AlgemeenAlgemeen downloadsLesideeën

Jaarkalender 2023 – 2024


Zo tegen het einde van het schooljaar, terwijl we nog druk zijn met het afsluiten van het huidige schooljaar, kijken we toch al wel weer vooruit naar het nieuwe schooljaar.
Een agenda heb ik inmiddels al gekocht, maar ik vind het ook altijd fijn om een maandelijks overzicht te hebben in de vorm van een jaarkalender. Daarom heb ik een jaarkalender 2023-2024 gemaakt.

Jaarkalender 2023 - 2024

Jaarkalender 2023 – 2024

Ik ben altijd op zoek naar een jaarkalender waar de standaard data zoals bijvoorbeeld vader- en moederdag, de kinderboekenweek en de verschillende vakanties al op staan. Daaromheen kun je dan al de dingen die je in het schooljaar wilt plannen wegzetten. Heel handig om te kijken wanneer je welke thema’s kunt plannen of wanneer je aan de slag moet met bijvoorbeeld een lampion voor Sint Maarten.
Omdat het er op neer komt dat je dan toch weer zelf het aan het maken bent, heb ik er nu een gemaakt die ik elk jaar gemakkelijk kan aanpassen, en deze wil ik graag met jullie delen.

Overzicht

Met zo’n maandelijks overzicht heb ik meer overzicht over het schooljaar dan met de agenda. De agenda vindt ik heerlijk omdat je daar per dag van alles in kunt schrijven, maar het maandoverzicht heb ik ook vaak op mijn bureau liggen.
Het bestand wat je kunt downloaden is in A4 (handig om eventueel boven je bureau aan de muur te hangen, maar je kunt hem ook uitprinten op A3 en hem als een soort bureau onderlegger te gebruiken, zodat je er gelijk op kunt schrijven.
Per pagina vind je twee maanden. Bovenaan kun je zien bij welk jaar de maanden horen. Zo loopt deze jaarkalender van september 2023 t/m augustus 2024.

Jaarkalender 2023 - 2024

Voor de liefhebbers en onze Belgische collega’s heb ik ook een blanco versie gemaakt, zonder alle data.

Laat vooral weten of je hem gaat gebruiken. Ik ga hem dan zeker proberen elk schooljaar te maken en te delen. Veel plezier ermee!!

Het bestand:

Jaarkalender 2023 – 2024
Jaarkalender 2023 – 2024
Version: 2.0
Jaarkalender 2023-2024 – Blanco versie
Jaarkalender 2023-2024 – Blanco versie
Delen op social media of per email :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons :

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Pinterest