woensdag, april 17, 2024
Bingo'sTaal/lezenWoordknap

Bingo’s van andere leerkrachten 2


Regelmatig krijg ik leuke ideeën en ook bingo’s toegestuurd. In deze bingo’s van andere leerkrachten 2 de bingo’s van juf Petra. Zij maakte verschillende leesbingo’s. Zo maakte zij twee bingo’s bij lijn 3, de aanvankelijk leesmethode voor groep 3, een bingo met Engelse woorden en een spellingsbingo.

Juf Petra

Bingo's van andere leerkrachten 2Juf Petra is dit jaar begonnen in een groep 3-4. Het streven op haar school is om zoveel mogelijk met bewegend leren aan de slag te gaan.  Zij merkt dat dit in een combinatieklas best een uitdaging is, zeker met veel uiteenlopende niveaus in de groep. De format van de bingo voor twee spelers wordt het materiaal omgezet naar groep 3 en 4 ( en zelfs 5) doelen. Iedereen heeft dan dezelfde werkvorm maar met eigen doelen.

Format

Onderaan dit artikel is ook het format van de bingo’s te downloaden zodat iedereen zelf bingo’s kan maken. Als je ze wilt delen, zodat ook andere leerkrachten er gebruik van kan maken, heel graag. Ik, publiceer ze graag. Je kunt je bingo’s (of andere leuke ideeën) mailen naar info@vanjufmarjan.nl

Bingo's van andere leerkrachten 2

Al eerder publiceerden we ook de bingo’s van juf Emy.

De bestanden:

Leesbingo – lijn3-thema3.
Leesbingo – lijn3-thema3.
Leesbingo – lijn3 – thema6.
Leesbingo – lijn3 – thema6.
Leesbingo – woorden met ge-be-ver.
Leesbingo – woorden met ge-be-ver.
Leesbingo – Engelse woorden.
Leesbingo – Engelse woorden.
Leesbingo – Leeg format.
Leesbingo – Leeg format.
Version: 2.0

Films en seriesFilms en series

Delen op social media of per email :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.