donderdag, mei 30, 2024
BeweegknapKeuzekast

Bewegen met de dobbelsteen.


Bewegen met de dobbelsteen is een leuke activiteit voor in de keuzekast.  Kinderen vinden het heerlijk om deze kaart te pakken na een poos stil aan het werk geweest te zijn. Even 10 minuten lekker bewegen en dan kunnen ze er weer tegenaan.

Beweegknap

Deze kaart ligt in de keuzekast bij beweegknap.  Onderzoek heeft aangetoond dat kinderen beter leren als ze bewegen. Daarom zijn deze kaarten ook erg belangrijk in de keuzekast. Zo zijn de Beweegkaarten voor het oefenen van de spellingswoorden  ook erg leuk en leerzaam voor de kinderen.

bewegen met de dobbelsteen

Bewegen met de dobbelsteen.

Voor deze kaart heb je niet zo heel veel nodig, alleen een dobbelsteen. Als de kinderen dee opdracht gaan doen is een grote dobbelsteen fijner om mee te werken. Zeker als ze naar buiten gaan. Ze gooien soms zo ver dat een kleine dobbelsteen wel eens zoek wil raken.

Het bestand

Hieronder kun je de kaart voor in de keuzekast downloaden door op de link te klikken of op het PDF-symbool. Het bestand opent in een nieuw tabblad of wordt rechtstreeks naar je computer gedownload.

Bewegen met de dobbelsteen.
Bewegen met de dobbelsteen.

GezondheidGezondheid

Delen op social media of per email :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons :

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Pinterest