donderdag, mei 30, 2024
Bingo's en andere spellenDownloadsGetalknapRekenen

Getalherkenningskaartjes 11 t/m 20


De getalherkenningskaartjes die ik publiceerde waren een groot succes.  Al gauw werden er wat dingen aan veranderd, omdat de handjes niet klopten, er iets was met de getalstructuur. Dit hebben we toen aangepast en een tweede versie erbij geplaats. Ook kwam de vraag of we een aanvulling wilden maken met getalherkenningskaartjes 11 t/m 20. Hier zijn we mee aan de slag gegaan en hier is het resultaat.

Aanpassingen

getalherkenningskaartjesOok hier moest er wel even nagedacht worden hoe doen we dat dan? Op de bovenste rij hadden we eerst bolletjes, maar dat wordt dan wel erg onoverzichtelijk. Na wat navraag bleek dat de turfstreepjes een goede optie zou zijn. Dit hebben we dus naast het getal in de bovenste rij toegepast. Daaronder hebben we de structuur van het rekenrek aangehouden. In de eerste getallenkaartjes hebben we 1 rij gepakt, nu twee rijen identiek aan het rekenrek, met de rode en witte kralen.
Op de onderste rij hebben we weer de telhandjes gebruikt. Uit alle reacties die we kregen op de versie getalherkenningskaartjes 1 t/m 10 begrijpen we dat dit op veel verschillende manieren wordt gebruikt. We hopen dat iedereen met deze manier uit de voeten kan.

Kaartjes

De kaartjes kunnen gelamineerd en uitgeknipt worden. Om ze bij elkaar te bewaren kun je ze bevestigen aan een klikring. Als je daar de kaartjes 1 t/m 10 al aanhad, kunnen deze kaartjes heel mooi daarbij toegevoegd worden en hebben de kinderen de kaartjes 1 t/m 20 compleet.

Het bestand

Getalherkenningskaartjes-11 t/m 20
Getalherkenningskaartjes-11 t/m 20

 


GamesGames

Delen op social media of per email :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons :

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Pinterest