woensdag, april 24, 2024
AlgemeenOnderwijsmaterialenReviews

Persoonlijk klassenboek van Studio Liefhebberen


Van Marit van Studio Liefhebberen mocht ik een klassenboek recenseren. Wat ontzettend leuk! Een klassenboek met een heel persoonlijk tintje, omdat je zelf mag bepalen wat er op de voorkant komt, en ook wat je er in stopt.

De klas van juf Marjan

Op mijn klassenboek staat de klas van juf Marjan. Hier mocht nog een leuke tekening bij. Ik ben een grote giraffenfan, dus vroeg ik naar een giraf. Na een poosje kreeg ik een voorbeeld van hoe de voorkant zou worden. Ik werd er helemaal vrolijk van, dus hij was in één keer goed, maar als ik nog wat had willen veranderen was dat ook mogelijk geweest.

Inhoud

klassenboek

De inhoud van het boek kun je helemaal zelf invullen. Via de mail krijg je enkele voorbeelden die je zelf kunt uitprinten. Bijvoorbeeld een rapport voor de juf, een rapport voor de meester, dit ben jij, dit ben ik en een dagverslag. Ik heb mijn kinderen een dit ben ik, een rapport voor de juf en  een dit ben jij laten maken. De kinderen vonden dit erg leuk om te doen, en het is ook leuk voor jezelf om te lezen wat de kinderen over je schrijven.

De omslag

En toen was het zover, daar kwam de omslag van het boek in de brievenbus. Heel goed ingepakt in bubbelplastic zodat het niet zou beschadigen. Ik was blij verrast met de kwaliteit. De tekening en tekst op de voorkant zijn niet opgedrukt, maar ingefreesd in het hout.  Dit zal dus ook niet zomaar vervagen.  Ik vind het echt heel erg mooi. Ook omdat het zo’n persoonlijk tintje heeft. Ik vind het bijna zonde om de inhoud erin te doen en het dan in de kast te zetten. Eigenlijk zou ik er elke dag even naar willen kijken.
Bij de omslag zaten ook twee grote ringen. Die kun je door de voorgeboorde gaatjes doen in het boek zodat je de inhoud tussen de twee houten plaatjes (voor – en achterkant) kunt stoppen.

klassenboek

Liefhebberen

Ik kende Studio Liefhebberen nog niet , maar heb eens rondgekeken op liefhebberen.nl  en vond daar nog allerlei ander artikelen waar juffen en meester erg blij van worden. Stempels die je op maat kunt laten maken, allerlei houten producten waar je je eigen persoonlijke tintje aan kunt geven. Te veel om op te noemen. Erg leuk.

Ik wil Marit van Studio Liefhebberen hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van het recensie-exemplaar van het klassenboek. Ik ben er heel erg blij mee.

klassenboek

 

 

Delen op social media of per email :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons :

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Pinterest