vrijdag, juni 14, 2024
DownloadsGetalknapKeuzekastRekenenStiptekeningen

Stiptekening Sinterklaas 2


Al vrij snel na het publiceren van de Stiptekening Sinterklaas kwam er een vraag of er ook moeilijkere varianten waren. Jazeker, vandaar deze Stiptekening Sinterklaas 2. Met plus en minsommen tot 1000 en de tafels.

Stiptekening Sinterklaas 2

Waren de vorige Sinterklaas stiptekening toch vooral bedoeld voor groep 3 en 4, deze zijn heel goed inzetbaar in groep 5 en 6. In  groep 5  is het heel belangrijk dat de tafels geautomatiseerd worden. In groep 6 rekenen ze al  tot 10000, maar is dit blad nog een leuke hoofdrekenoefening.

stiptekening sinterklaas

Ook hier geldt weer, voor de slimmerds die al snel de tekening doorhebben: eerst de sommen maken door het papier dubbel te vouwen en daarna pas de tekening erbij om de stippen met elkaar te verbinden en zo te kijken of je de sommen goed hebt gemaakt.

De bestanden voor beide stiptekeningen zijn hieronder te downloaden.

De bestanden

Stiptekening sinterklaas 2 – tafels door elkaar
Stiptekening sinterklaas 2 – tafels door elkaar
Stiptekening sinterklaas 2 – plus en min tot 1000
Stiptekening sinterklaas 2 – plus en min tot 1000

We hebben al een versie stiptekeningen met Kerst, maar als er behoefte is aan andere of meer van deze tekeningen voor Kerst, dan horen we het graag. We gaan er dan mee aan de slag zodat we met Kerst deze kunnen publiceren.  Kijk ook eens naar de winterstiptekeningen. Dit is weer een heel andere versie van de stiptekening.

Hebben jullie ideeën? Laat hieronder een reactie achter of stuur een berichtje via het contactformulier.


 Sint 2020 Sint 2020

 

Delen op social media of per email :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons :

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Pinterest