donderdag, mei 30, 2024
BoekreviewsKinderboekenReviews

Kom erbij, met het kinderboekenweek lespakket


Net als vorig jaar wil ik graag weer het kinderboekenweek lespakket van Stichting CPNB bespreken, en wat ziet het er weer leuk uit. Het thema vriendschap biedt zoveel mogelijkheden, en met dit pakket heb je gelijk veel leuke lesideeën, het kinderboekenweek geschenk, leuke posters om op te hangen in de school en het prentenboek Met de titel Kom erbij in je bezit

 

Kinderboekenweekgeschenk

Ook bevat het pakket het kinderboekenweekgeschenk Eilandenruzie geschreven door Jozua Douglas. Het is het los te lezen vervolg op De gruwelijke generaal, De ongelooflijke Ravi Ravioli en Operatie Pisang. Deze heb ik allemaal al eens voorgelezen in de groep, en de kinderen smullen ervan, dus ook deze ga ik zeker voorlezen.

Prentenboek Kom erbij

In dit prentenboek gaan Kit en Pelle spelen in het park. Er staat iets wat er gisteren nog niet was. Je mag er niet aankomen, maar dat houdt Kit en Pelle niet tegen. Een heel mooi prentenboek, waarin duidelijk wordt dat het leuk is dat iedereen meespeelt.

Digibordlessen en extra’s

Met de extra registratiecode die bij het pakket zit, kun je per boek ook nog online extra lessen, digibordlessen en extra lesmaterialen vinden.
Ook de CD met de single Kom erbij van Kinderen voor Kinderen is een leuke aanvulling in dit pakket.

 

Delen op social media of per email :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons :

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Pinterest