zaterdag, juli 13, 2024
Algemeen

Wie wint de schooldagplanner: lees het hier!


Vorige week postte ik het bericht op Facebook dat ik 2 keer een schooldagplanner mocht verloten. Wat een reacties heb ik daar op gekregen zeg, meer dan duizend mensen die deze schooldagplanner willen.  En nu is het dan zover, en mag ik twee winnaars bekend maken.

Ik was eerst van plan om alle namen van de mensen die lotje onder het bericht hadden geschreven ook inderdaad op een lotje te schrijven en hier dan twee uit te kiezen. Maar ik had al heel snel in de gaten dat dat hem niet ging worden. Wat een reacties zeg. uiteindelijk waren er 1307 reacties. Zoveel mensen die de schooldagplanner van leerkrachtorganizer willen winnen. En terecht, want het is een heel mooi product.

Tromgeroffel…….. En de twee winnaars zijn:

 

Hilde en Pauline, van harte gefeliciteerd!! Jullie mogen mij een berichtje sturen via de facebookpagina of een mailtje sturen naar info@vanjufmarjan.nl

Lees nog eens over wat ik vond van de schooldagplanner in mijn blog Overzicht en structuur in je schooldag.

Met dank aan Leerkrachtorganizer.nl voor het beschikbaar stellen van de schooldagplanners voor deze winactie.
Als je niet hebt gewonnen kun je planner natuurlijk nog altijd in een webshop bestellen.

Delen op social media of per email :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons :

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Pinterest