vrijdag, april 19, 2024
Algemeen

Overzicht en structuur in je schooldag.


Overzicht en structuur in je schooldag.

Hebben jullie dat ook dat je al je lesgebonden taken goed op papier hebt, maar dat je de dingen die je erna(ast) moet doen altijd op losse blaadjes hebt geschreven? Kortom overzicht en structuur in je schooldag.  Ik wel. Vaak had ik nog even wat willen kopiëren voor de les. Moet ik nog even een mailtje sturen of moet ik nog even iets registreren in het leerlingvolgsysteem. Ik ben eigenlijk al jaren op zoek hoe ik dit nu het beste kan opschrijven, overzichtelijk bij elkaar, en ik geloof dat ik het nu gevonden heb.

Schooldagplanner

Van www.leerkrachtorganizer.nl kreeg ik de Schooldagplanner. Deze planner is zeker de moeite waard om te gaan proberen volgend schooljaar. Op deze planner met stevige pagina’s, kun je per dag kwijt waar je naast je lessen nog meer aan moet denken, of wat je nog moet doen.

Elke pagina is verdeeld in meerdere vakken. Zo is er een vak Voor de les en een vak Na de les. In deze vakken kun je dus kwijt wat je voor de les en na de les moet doen.
Iets kleinere vakken zijn: registreren, bellen/mailen, kopiëren/printen, nakijken, overleg en ouders.

De schooldagplanner kun je bestellen via de webshop van Leerkrachtorganizer.

Delen op social media of per email :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons :

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Pinterest