donderdag, maart 28, 2024
AdvertorialsAlgemeenOnderwijsmaterialenReviews

De woordmaker op een wisbordje

Misschien herkennen jullie deze woordmaker op een wisbordje wel. Met de draaischijf kun je woorden vormen en de kinderen kunnen dan de woorden ernaast opschrijven.

Woordmaker

Deze woordmaker op een wisbordje is ontstaan na de publicatie van het artikel over de woordmaker op deze site. In dit artikel wordt uitgelegd hoe de woordmaker werkt en kun je hem zelf in elkaar knutselen. Naar aanleiding van dit artikel heeft mijnwerkplekje.nl hier een heel mooi product van gemaakt die verkrijgbaar is in hun webshop.

De woordmaker bestaat uit 3 schijven. Door met deze schijven te draaien kun je heel veel woorden maken. Dit product is ideaal te gebruiken in groep 3 zodra de kinderen alle letters hebben geleerd, en ook de verschillende klanken. De schijven zijn van mat laminaat en schitteren dus niet in het lamplicht van de klas of het licht van buiten. Het rad van de woordmaker is bevestigd op een wisbordje A3 met lijntjes.  Het wisbordje is gemaakt van 500 grams gestreken sulfaatkarton en is glanzend gelamineerd.

Wil je voor je school of klas meerdere woordmakers bestellen, dan zijn daar speciale prijzen voor. Neem dan gerust contact op met mijnwerkplekje.nl.

de woordmaker op een wisbordje

 

Mijnwerkplekje.nl

Mijnwerkplekje houdt zich sinds 2015 bezig met het ontwikkelen van materialen voor het onderwijs. Deze producten zijn ontwikkeld met de ervaring en expertise van een IB-er/leerkracht uit het speciaal onderwijs en onderwijsconsulent.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.