woensdag, mei 22, 2024
Algemeen

Plan en registreer je gesprekken met het gespreksblok.


Het gespreksblok.

Leerkracht zijn is niet alleen lesgeven, je voert ook heel wat gesprekken. Deze gesprekken wil je vaak goed plannen en voorbereiden, maar ook vastleggen. Dit kan met het gespreksblok van leerkrachtorganizer.nl.

gespreksblokStraks komen de oudergesprekken er weer aan. Deze eerste oudergesprekken in het schooljaar zijn gesprekken waarbij je ouders vaak voor het eerst echt spreekt over hun kind. Hierbij krijg je soms informatie die wel belangrijk is om te noteren. Ik houd er niet van om dit tijdens het gesprek meteen in te voeren in het leerlingvolgsysteem. Daarom gebeurde het heel vaak dat ik allemaal losse blaadjes had. Helemaal niet praktisch. En dat is dit Gespreksblok zeker wel. Zeker omdat je de bladen uit het gespreksblok kan scheuren langs de perforatielijn en in je leerlingmap kan doen, zodat je later alles op je gemak kunt invoeren.

 

gespreksblokOok bij gesprekken met kinderen, collega’s, de IB-er en ga zo maar door, kun je dit Gespreksblok prima gebruiken.  Tijdens een teamvergadering komt hij trouwens ook heel goed van pas, om dat je ook mooi kunt aangeven wie wat moet doen, en wanneer iets klaar of geregeld moet zijn.
Verder is het formaat van het gespreksblok hetzelfde als de agenda van leerkrachtorganizer.nl  zodat je ze gemakkelijk samen overal mee naar toe kan nemen.

 

De kwaliteit van het papier is erg mooi. Lekker stevig en goed te beschrijven. Kortom weer een heel mooi product van leerkrachtorganizer.nl

Winactie!!

De winnaars van een gespreksblok zijn: Kim Glansdorf Spruit en Doortje Raaphorst-van Munster!!!  Gefeliciteerd!!!! Sturen jullie mij een mailtje met je adresgegevens? Dan stuur zorg ik dat er zo snel mogelijk een gespreksplanner jullie kant op komt. (info@vanjufmarjan.nl)

Niet gewonnen? Niet getreurd, je kunt ze gewoon hier bestellen:

 

Delen op social media of per email :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons :

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Pinterest