woensdag, oktober 16, 2024
Zoek het (woordzoekers)

Zoek het – Herfst


Deze “Zoek het – herfst” is een leuke zoek- en vindopdracht en woordzoeker in één. Zoals de titel al aangeeft, staat alles in het teken van de herfst.
Een ideale activiteit voor tussendoor en een waardevolle aanvulling voor de keuzekast.

zoek het herfst

Wat moet er gedaan worden met deze Zoek het – herfst?

Zoals bij al onze “Zoek het”-werkbladen, bestaat de opdracht uit twee delen. Eerst krijg je een afbeelding en een woordenlijst. In de afbeelding vind je cijferbollen, en de leerlingen moeten deze cijferbollen koppelen aan de juiste woorden.

Als alle woorden gevonden zijn, volgt het tweede deel: een echte woordzoeker. Deze is niet te moeilijk, maar biedt toch voldoende uitdaging voor de leerlingen.

zoek het herfst

Antwoordenblad

In het downloadbestand, dat gratis van deze website te downloaden is, zit ook een antwoordenblad. Dit kun je één of meerdere keren afdrukken, zodat leerlingen hun eigen werk kunnen controleren. Op het antwoordenblad is de woordzoeker ingevuld met kleuren, zodat alles makkelijk te controleren is.

Veel puzzelplezier gewenst met je leerlingen!

Nog meer herfst

Natuurlijk hebben we in het thema herfst nog meer leuke materialen op onze site staan. Zo is er natuurljk een tekstlogica-herfst, maar ook en speurneus en een hele leuke tegelpuzzel. Ook kan je natuurlijk rekenen in het thema herfst met deze stiptekening – breuken optellen.

Het bestand:

Zoek het – Herfst
Zoek het – Herfst
Delen op social media of per email :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons :

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Pinterest