zaterdag, juli 13, 2024
AdvertorialsAlgemeen

Campinglife; deze dingen mogen zeker niet ontbreken!

Bij sommigen is het kamperen er met de paplepel ingegoten; met vouwwagen, caravan of tent richting het zuiden van Europa om daar een aantal weken te genieten van natuur, zon en strand. Of juist de kampeerspullen meenemen naar een prachtig gebergte in Oostenrijk, waar de dagen ook bestonden uit natuur en zon, maar de wandelingen zeker niet mochten ontbreken. Wie als kind van kamperen hield, zal er waarschijnlijk ook naar uit kijken om uiteindelijk zelf met eigen gezin te genieten van deze manier van vakantie vieren. Klaar voor een vakantie vol vertier tijdens kamperen?!

Toch zal tijdens het voorbereiden op zo’n vakantie blijken dat het klaarmaken van alle campingspullen net iets meer tijd en moeite kost dan van tevoren was verwacht. Hoe deden jouw ouders dat vroeger dan? Wij helpen je graag een beetje, en presenteren een kleine lijst van dingen die je sowieso niet mag vergeten tijdens je camping trip! Lees snel met ons mee en pak pen en papier; noteren maar!

Campingservies

Toch niet het eerste waar men aan denkt wanneer ze zich voorbereiden op de trip; het meenemen van campingservies. Toch uiterst belangrijk, want waar moet je anders van eten wanneer je de lekkerste vis, worstjes of halloumi hebt gegrild op de barbecue (tip: vergeet de reis-barbecue niet!). Het is handig om te kiezen voor een stevig servies, zoals melamine borden. Deze borden lijken onbreekbaar en kunnen zeker tegen een stootje! Daarnaast is het aan te raden te kiezen voor plastic glazen en mokken voor de koffie, wanneer je je campingservies inpakt! (Tip!: Kijk eens bij het campingservies van Mepal, daar kan je hoe dan ook je slag slaan voor stevig servies!)

Kleding klaar/gaar? Wassen maar!

Ongeluk zit in een klein hoekje en vlekken komen snel voor. Een kind dat door de modder heeft gerold, of een Italiaanse pasta die toch de nodige tomatenvlekken in jouw zomerse jurk heeft gecreëerd? Zonde, en waarschijnlijk wil je het graag zo snel mogelijk schoonmaken. Daarom is het aan te raden om reiswasmiddel mee te nemen. Met reiswasmiddel, warm water en een emmer kan je binnen een mum van tijd jouw kleding weer als brandschoon bestempelen. Vergeet vervolgens natuurlijk ook niet om knijpers voor de was, een waslijn of een wasrek in de auto te leggen voordat je van huis vertrekt. Deze washelpers zijn sowieso handig, ook als je na een dagje strand de strandkleding of strandlakens wil uithangen!

Delen op social media of per email :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.