woensdag, mei 29, 2024
AdvertorialsAlgemeen

Een super schooljaar met deze inspiratiebundel

super schooljaarNu steeds meer aan de oppervlakte komt dat de mentale gezondheid steeds belangrijker wordt, is dit jouw kans om mee te doen aan onze missie: ‘Alle kinderen van Nederland lekker in hun vel’! Ga daarom voor een super schooljaar met de inspiratiebundel van 2Tolk.

In deze inspiratiebundel heb je elke week een kant-en-klare les waar je aan de slag gaat met ieder zijn of haar persoonsvorming, daar waar alles mee begint. Omdat er aan de slag gaan met jouw identiteit geen houdbaarheidsdatum zit, kun je de kant-en-klare lessen vanaf de kleuters al gebruiken t/m aan het MBO. Want praten en werken aan en over jouw gevoel kent geen niveau of leeftijd. Het is aan jou als professional hoe jij omgaat met de antwoorden.

We zien vaak dat er pleisters worden geplakt, maar dan zijn we vaak al te laat. Terwijl wij, als professionals, al veel eerder aan de slag kunnen gaan met onze kinderen/jeugd. Preventief werken aan de mentale gezondheid, dat kun je doen met deze inspiratiebundel die ook nog eens een handige docentenagenda bevat. Naast al deze kant-en-klare lessen vinden wij reflecteren ook een belangrijke tool in ons dagelijks leven en ook hier is aan gedacht. Elke week zit er een reflectievraag in die te pas en te onpas kan worden ingezet.

super schooljaar

Het mooie aan deze inspiratiebundel is ook nog eens dat de les niet af moet. We gaan, we moeten, we willen met onze samenleving terug in het gesprek en dat kan nu! Met deze SUPER SCHOOLJAAR AGENDA van 2Tolk ben jij, samen met jouw leerlingen, verzekerd van een SUPER SCHOOLJAAR!

Bestel de SUPER SCHOOLJAAR AGENDA op de website 2tolk.nl/

Blijf op de hoogte van al het nieuws via de speciale facebookgroep!


Delen op social media of per email :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.