donderdag, april 25, 2024
AdvertorialsAlgemeen

Zat van al die losse aantekeningen? Dan is dit de oplossing: het uitwisbare schrift.


Zat van al die losse aantekeningen? Dan is dit de oplossing: het uitwisbare schrift.

In mijn werk maak ik heel vaak even en losse notitie. Soms op een notitieblok, soms op een los blaadje of een post-it.
Nu heb ik kennis gemaakt met bambook. Het uitwisbare schrift, een combinatie van notitieboekje en wisbordje/whiteboard.

 

Het uitwisbare schrift:

Toen ik mijn bambook vrij snel binnen kreeg via de post zat hij goed verpakt. Bij openmaken zaten de speciale stift en het houdertje waarmee je de stift bij het boek kunt bewaren er los bij. Het houdertje kun je zelf op de achterste kaft plakken op een plek waar jij het het handigst vindt. Je merkt gelijk dat het boek van stevig materiaal is gemaakt. Stevige bladzijden in een ringband. De stift heeft op de achterkant een wissertje.

 

 

Bij het boekje wordt ook een soort handleiding geleverd. Hierop staat uitgelegd hoe je het bambook kunt gebruiken.

Ervaring:

Ik heb een Bambook uitwisbaar schrift in A5-formaat. Handig om mee te nemen. Het schrijft prima. De bladzijden zijn van glad materiaal, maar toch is de inkt na ca. 5 seconden opgedroogd. Het is dus niet erg als je er dan nog met je hand per ongeluk overheen veegt. Met de speciale wisser achterop de stift kun je woorden weer wissen.Als je grote hoeveelheden wilt wissen, kun je dit beter met een vochtig doekje doen. De bladzijden kunnen hier goed tegen.

 

Ik heb ook geprobeerd met een gewone whiteboardstift op de bladzijden te schrijven maar dit is niet zo’n succes, omdat dit niet goed hecht aan de bladzijden. Bij Bambook kun je eventueel  nieuwe inkt of stiften kopen. Maar het zijn stiften van Steadtler. Deze kun je ook gewoon bij een kantoorboekhandel kopen.

Het uitwisbare schrift zit bij mij nu standaard in de tas en op school ligt hij gelijk weer op mijn bureau, voor al die losse aantekeningen die even snel gemaakt moet worden. Als ik ze niet meer nodig heb, wis ik ze gewoon!

Het uitwisbare schrift van Bambook is in verschillende formaten te verkrijgen via de site van Bambook. Ook kunnen bedrijven en instellingen de voor- en achterkant van een bambook uitwisbaar schrift zelf ontwerpen voor bijvoorbeeld een relatiegeschenk.

Naast notitieboekjes verkoopt bambook ook planners en agenda’s. Superhandig, geen gekras meer in je agenda of planning als er iets veranderd!

Delen op social media of per email :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons :

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Pinterest