woensdag, mei 22, 2024
AdvertorialsAlgemeenOnderwijsmaterialenSpeelgoed

5 Leuke artikelen voor in de klas gekocht bij TEMU

Na lang wikken en wegen heb ik toch besloten om eens iets te bestellen bij TEMU.  Ik hoorde slechte verhalen, maar ook heel veel goede . Nadat een collega ook eens een bestelling had gedaan heb ik toch ook eens de stoute schoenen aangetrokken en   5 leuke artikelen voor in de klas gekocht bij TEMU.

Toen ik op de site van TEMU kwam zag ik al dat je er ontzettend veel kunt kopen. Toen ik ging zoeken naar schoolartikelen kwamen er echt zoveel leuke dingen voorbij dat ik echt wel een middagje aan het scrollen ben geweest. Uiteindelijk heb ik er een paar dingen uitgezocht die ik leuk vond voor de kinderen en wat spulletjes die ook handig zijn voor mijzelf.

Uitwisbare pennen

Ten eerste zag ik al snel deze uitwisbare pennen voorbij komen. Hier ben ik sowieso al een groot fan van, en deze waren een stuk goedkoper dan de pennen die ik normaal gesproken koop.  Toen ik mijn aankoop thuis geleverd kreeg was ik blij verrast. Ik dacht zelf dat het echt wel van mindere kwaliteit zou zijn, maar de pennen schrijven goed en zijn ook heel goed weer uit te wissen. Het enige minpuntje was de verpakking die eromheen zat, maar dat gebruik ik toch niet omdat ik de pennen in mijn etui bewaar.

Leuke artikelen voor in de klas gekocht bij TEMU

Tetris

Ook kwam ik het volgende spel tegen. Ontzettend leuk voor in de keuzekast in de klas. Het spel Tetris. Een spel een beetje in de vorm van 4 op een rij, maar dan met Tetrisblokjes. Door middel van het gooien met de dobbelsteen bepaal je welk stukje in het raamwerkje gegooid moet worden. Wie uiteindelijk geen stukje meer erin kan stoppen (er mag ook geen stukje bovenuit steken) heeft verloren. Ook heel goed voor het ruimtelijk inzicht van kinderen.
Door de kleuren ziet het spel er heel aantrekkelijk uit, en het is ook stevig omdat het raamwerkje uit één geheel bestaat en dus niet snel kapot gaat.

Bouwmaterialen

Ook kun je bij TEMU verschillende leuke bouwmaterialen bestellen die heel leuk zijn voor in de keuzekast. Zo heb ik deze leuke kleine blokjes besteld. Ze zijn echt wel klein, dus niet te gebruiken in de lagere groepen, maar bij mij in groep 5/6 kan het prima.  Ik ben heel benieuwd wat ze er van gaan bouwen. Er zitten helaas geen voorbeelden bij, maar als ik op de site van TEMU kijk kun je er heel veel mee maken. Hier ga ik nog even een leuke opdracht bij verzinnen voor in de keuzekast.

Leuke artikelen voor in de klas gekocht bij TEMU

Spinners

Op mijn verdere zoektocht naar leuke materialen vond ik ook deze spinners. Deze moet ik hebben dacht ik. Om de tafels te oefenen gebruik ik in de klas heel vaak het spel land veroveren die ik eens heb gemaakt. Daar zit ook een draaischijf met een spinner bij. Deze werkt wel, maar zou veel beter kunnen. Nou, deze spinners werken echt perfect. Ik ben hier echt superblij mee. Ik ga de draaischijfjes bij mij in de klas heel snel voorzien van deze spinners.

Leuke artikelen voor in de klas gekocht bij TEMU

Potloden die je niet hoeft te slijpen

Tot slot vond ik deze potloden. Echt geweldig, het zijn potloden die je niet hoeft te slijpen. Ik geloofde het eigenlijk eerst niet, maar het is echt waar. Ik heb nu al enkele dagen met het potlood geschreven. Je kunt het prima uitgummen en de punt slijt inderdaad niet. Dat is toch geweldig? Stel dat al de kinderen in je klas er een hebben. Dat scheelt een boel geslijp, afgebroken punten tijdens een dictee……  Ik zag dat je zelfs kleurpotloden kon bestellen.

5 Leuke artikelen voor in de klas gekocht bij TEMU

Tot slot

Het bestellen bij TEMU ging heel gemakkelijk. Je werd keurig op de hoogte gehouden van je bestelling. Mijn bestelling kwam met 8 dagen aan. Ze beloven ook voor een bepaalde datum te leveren. Komt het laten aan, dan krijg je €5 tegoed als compensatie.
De artikelen zijn zoals beloofd, alleen de manier waarop het verpakt is vond ik iets minder. Echter alles was nog heel. Uit verschillende verhalen heb ik gehoord dat als er iets kapot is, je dit ook zonder veel gedoe terugbetaald krijgt.
Kortom, ik ga binnenkort denk ik nog maar eens een leuke bestelling plaatsen.


 

 

 

Delen op social media of per email :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons :

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Pinterest