zaterdag, oktober 26, 2024
DoolhovenLesideeënOverig Taal/LezenTaal/lezenWoordknap

Woorddoolhof 2 – Sporten


Woorddoolhof 2 is een feit. Deze keer over sporten. We kregen superleuke reacties na het eerste woorddoolhof, dus reden om er meer te maken.

Sporten

Het eerste woorddoolhof is in het thema zomer, en was een vrij gemakkelijk doolhof. In deze versie in het thema sporten hebben we 3 doolhoven toegevoegd die een stuk lastiger zijn.
Het is de bedoeling dat je door het doolhof wandelt, en van elk plaatje de eerste letter opschrijft in de vakjes onder het doolhof. Het is echter zo dat er veel meer plaatjes in het doolhof staan dan er letters gezocht moeten worden. Ga je dus verkeerd in het doolhof, dan krijg je de verkeerde letters en wordt het geen goed woord.

woorddoolhof 2

Ook de woordenschat wordt met deze puzzel geoefend, want de plaatjes moeten benoemd worden en we hebben geprobeerd om bij verschillende letters verschillende plaatjes te zoeken.

In het bestand zijn 3 doolhoven toegevoegd die apart van elkaar gemaakt kunnen worden. Een leuke opdracht voor in de keuzekast bij woordknap  of als opdracht als je werkt in het thema sporten.

Houd mijn yurlspagina in de gaten voor nog meer woorddoolhoven in de toekomst of bijvoorbeeld de sommenzoekers of stiptekeningen 

Het bestand:

Woorddoolhof 2 – Sporten.
Woorddoolhof 2 – Sporten.
Delen op social media of per email :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons :

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Pinterest