Dingen die deze juf doet in de vakantie #week3

Na twee heerlijke weken in Drenthe gingen we zaterdag naar huis, Geocachen, dat is het wel deze vakantie.

Zondag eerst lekker wasjes gedraaid en de caravan even een schoonmaakbeurt gegeven. Daarna zijn we naar een natuurgebied hier in de buurt gegaan. Hier kun je een leuke ronde wandelen en hebben we gelijk wat caches gelogd. We moesten daarvoor af en toe wel door de rimboe.

Wellerwaard
Aan het einde van de middag naar de Ek finale vrouwenvoetbal Nederland-Denemarken gekeken met een pizzaatje op de bank. Normaal ben ik niet zo’n voetbalfan, maar dit vond ik toch leuk om te zien.

Op naar Noord-Brabant

Maandag naar Noord-Brabant met vrienden op de camping.

Woensdag boswandeling in een bos met een leuke speurcache, helaas de cache niet gevonden. Bij deze cache begon je bij een parkeerplaats. Aan de hand van opdrachten werd je weer naar een volgend punt gestuurd. De ene keer een vraag beantwoorden, de andere keer een rekensom oplossen totdat je uiteindelijk de eindopdracht krijgt waarbij je de coördinaten kunt berekenen van de cache. Helaas konden we hem niet vinden. Wel hele mooie dingen gezien.
Geocachen

Donderdag met de kinderen van onze vrienden een rondje rond Boekel gelopen om wat caches te pakken, afgesloten met een ijsje. Leuke caches gevonden. De kids vonden het ook erg leuk om te doen.
Geocaching

Op vrijdag de boel weer ingepakt en ’s avonds lekker gebarbecued. En op zaterdag weer naar huis.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *