vrijdag, maart 29, 2024
Bingo'sBingo'sLesideeën

Bingo’s van andere leerkrachten 1


De bingo’s voor twee spelers zijn een groot succes. Van verschillende juffen krijg ik ook al zelfgemaakte bingo’s toegestuurd. In deze Bingo’s van andere leerkrachten 1 de bingospellen die zijn gemaakt door juf Emy. Zij bedacht een bingo voor Sinterklaas, een bingo met samenstellingen en een bingo met plussommen tot 100.

Emy stelt zich voor:

Mijn naam is Emy Houben. Ik ben 36 jaar en woon in het Limburgse Grevenbicht. Samen met mijn vriend Ruud zijn wij trotse ouders van dochter Noë. Zij zit in groep 3 en probeert altijd graag spelletjes voor mama uit. Na 14 jaar juf te zijn geweest in de bovenbouw op basisschool de Hovenier in Montfort, heb ik dit jaar binnen onze school de overstap gemaakt naar groep 4 en dat bevalt super. Ik hou ervan om de kinderen via spellen leerdoelen aan te bieden en te laten herhalen. Het bingospel gebruik ik ook om stof op een leuke manier aan te bieden. Ik kijk altijd naar de doelen en zoek daar spelen bij of maak ze zelf. De kinderen vinden dit altijd geweldig. Als je aan het einde van de dag hoort: ” Juf het was een geweldige dag, omdat u zoveel lessen had omgebouwd met leuke opdrachten en spellen!”, dan is je dag toch helemaal goed!
Ik hoop de komende jaren nog heel veel leuke en leerzame spellen te maken.

bingo's van andere leerkrachten 1

Alle ideeën zijn welkom

We vinden het heel fijn dat er leerkrachten hun bedachte spellen met het onderwijsveld willen delen. Daar doen we het voor. We hebben het al druk genoeg, en als we op deze manier onze ideeën kunnen delen is dat heel mooi. Heb jij ook leuke bingo’s gemaakt (of een ander spel) en wil je dat delen met collega’s, mail het dan gerust naar info@vanjufmarjan.nl

Bingo’s van andere leerkrachten 1

Hieronder kun je de bingo’s van Emy Houben downloaden:

Bingo Rijmen met de Sint
Bingo Rijmen met de Sint
Bingo samenstellingen
Bingo samenstellingen
Bingo – sommen tot 100 – makkelijk
Bingo – sommen tot 100 – makkelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.